bild Mitt liv som parapsykisk

Sedan jag var väldigt liten så har jag kunnat se igenom människor mycket tydligt; vilka de verkligen är och vad de känner. Jag tänkte ofta på hur andra mådde och jag visste så mycket om andra människor vilket också gjorde mig väldigt empatiskt mot allt och alla.

När jag växte upp så blev det problematiskt dock, under min tonårstid. En mycket förvirrande tid där jag glömde bort mig själv, min egen guide, och ramlade in i andra människors dåliga leverne. Jag tappade bort mig själv och jag var borta i många, många år tills jag fick min son som förändrade allt. Jag brukar säga att min son är min räddare. Han kom in i denna värld och bokstavligen räddade mitt liv.

När jag fick min son fick jag åter kontakt med mitt inre känslosystem och kände otroligt mycket. Hela tiden kände jag in hur andra mådde och vad dom kände. Jag kände in om det dom sa var sant eller falskt och jag blev otroligt påverkad av andras energier utan att jag var medveten om det. Eftersom mitt känslosystem låg vilande i så många år så var den inte direkt finslipad när jag åter fick kontakt igen, vilket också försatte mig i många jobbiga situationer och relationer. Och när jag verkligen fattade på riktigt att det här är inget skämt. Att jag inte kan gå runt och bära på andras sorger och energier. Att ge så mycket av mig själv men få så lite tillbaka, fick mig på allvar att undersöka vilka det är jag släpper in i mitt liv. Och detta var kanske för 2 år sedan, då jag tittade objektivt på livet för första gången.

Nu känner jag mitt känslosystem rätt så bra och vet vilka gränser jag behöver sätta för mig själv, utan dåligt samvete! Och det känns otroligt skönt och stärkande, att veta vem jag är och vart jag står. Jag står äntligen med stadiga ben och litar på mig själv till 100%.

Det som fortfarande kan få mig väldigt ledsen är när jag försöker hjälpa människor men de vill fortfarande leva kvar i sin sorgsenhet, som att sorgenheten har blivit deras trygghet och det finns inget jag kan göra än att be och hoppas.

Om någon behöver hjälp så vet jag vad personen i fråga behöver göra, så hör gärna av er om ni har något som ni undrar över: shivamargareta@outlook.com

Att hjälpa människor är det bästa jag vet och det som jag lever för ❤ Alla människoliv är lika mycket värda!

Namasté

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s