Trauma #1

Känsliga läsare varnas då innehållet handlar om ett sexuellt övergrepp. 

Denna händelse utspelar sig hemma hos mamma och pappa, när de fortfarande bodde ihop med oss alla 4 helsyskon i ett radhus och jag var 4 år.

Jag hade somnat i mammas och pappas säng och vaknar upp av att någons hand är mellan mina ben. En kall känsla sveper sig i hela kroppen och jag känner på en gång att något är konstigt. Jag kopplar snabbt att det är pappa som ligger bakom mig och han fortsätter med sin hand och det gör ont. Jag försöker snabbt att komma på en lösning och många frågetecken snurrar i huvudet. Kanske han inte vet att det är jag som ligger här? Tänker jag och försöker slingra mig ur och göra ifrån mig ljud, men då drar han mig till sig ännu närmare. Jag vet inte vad jag ska göra. Det bara fortsätter och jag ligger i ren panik. Plötsligt dyker mamma upp vid sängkanten, hon ser att vi ligger där. Hon blir irriterad och säger något som ”jaha, där ligger ni” och så går hon därifrån. En kort stund efter det så vänder jag mig om, sätter mig upp och tittar på pappa. Han skrattar och vänder sig om för att sova.

Förvirrad över vad som har hänt så går jag upp och ser mamma plockar undan massa ölflaskor och dylikt och jag förstår att det har varit fest. Jag känner mig mycket skamsen och får för mig att jag ska hjälpa henne med att plocka upp alla dessa flaskor. Så jag tar några och går in mot köket där mamma är och då säger hon irriterat: ”Vad gör du uppe? Gå och lägg dig!”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s