Gud

Likväl som batteriet måste hämta energi från en energikälla för att laddas, så måste också vi hämta våran energi från en energikälla.

Gud är energikällan till allt levande, dvs all energi som är oss. Gud har skapat oss och vi är egentligen en och samma. Vår grundnatur är energi och energi kan aldrig ”dö” eller förstöras. Att döden skulle existera är ett mänskligt problem, eftersom det finns ingen död. Kroppen är bara en del av illusionen. Kroppen är ingenting, den kan inte göra någonting utan bara lyda från sinnet. Det är också därför många mår dåligt idag, för man identifierar sig med sin kropp och andra ytligheter som är långt ifrån sinnets natur.

Vi alla är en. Vi är en och samma tanke. Vi är etthet, men som har blivit splittrade pga brist på tro och missuppfattning av tro.

Gud skapade inte denna värld. För Gud är inte dualistiskt och finns inte i en tids och rums baserad värld. Gud skulle aldrig skapa något som Gud inte är. Gud är bara kärlek och kärlek är sanning. Kärleken går inte att kompromissas och är konsekvent i sin sanning. Vad vi upplever här på jorden är långt ifrån kärlek, långt ifrån sanningen. Gud skulle aldrig utsträcka sig till ett straff och belöningssystem vilket världen är uppbyggt på. Gud skulle aldrig straffa någon som har felat för Gud hatar inte. Men Gud skulle heller aldrig kunna få en kontakt med någon som inte lever i sanning eftersom sanningen har inget syfte i illusionen. Där det finns separation, finns inte Gud. Men för alla som är beredda att ge upp sitt hat tar Gud emot för Gud förlåter.

Himlen är ingen plats utan ett medvetandetillstånd. Himlen finns hos dig hela tiden men du har valt att göra ditt medvetande till ett helvete. Ja, helvetet existerar och är skapad av människan, genom människors tankar som blir energi och energin blir sedan verklighet. Du kan, närsomhelst, välja himlen. Och när du har öppnat ditt sinne och blivit övertygad om att det finns en annan verklighet, den sanna verkligheten, så kommer du aldrig gå tillbaka till ditt helvete igen.

Gud är oföränderlig. Gud är sanningen och sanningen är kärleken. Vi alla är ett. 

Namasté

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s