Pedofili

När Vi föds så föds vi in i olika troendesystem där vissa aspekter av oss blir accepterade och andra inte. Oftast blir dom ”negativa” aspekterna hos oss inte bemötta under våran uppväxt vilket resulterar i att vi trycker ner det i ren överlevnadsinstinkt. Vi växer sedan upp i ett samhälle som inte är fullt utvecklad och där vi inte passar in. Vilket gör att vi trycker ner och skäms över våra aspekter som inte blev bemötta ännu mer, det som ändå är en del av oss.

När vi sedan blir vuxna så blir vi oftast kära i den personen som har den aspekten hos sig, det som vi har tryckt ner, eftersom den är en del av oss fortfarande. Vi blir kära i våra förlorade jag genom att få kontakt igen med den aspekten som personen har. Vi blir också sexuellt attraherade till våra undermedvetna definitioner av intimitet. Det är den verkliga anledningen till varför det är så vanligt för personer som har blivit sexuellt utnyttjade som barn också vill bli sexuellt utnyttjad som vuxen. Om intimiteten inom familjen är missbrukat så utvecklar vi sexuella fetisher som innehåller någon form av missbrukande.

Pedofiler blev mycket sårade som barn. De fick inte vara barn och de tryckte ner sin oskyldighet som barn i ren överlevnadsinstinkt. De fick växa upp alltför fort och fick inte utvecklas naturligt. Pedofiler blir attraherade av andra barn pga att barnen fyller den aspekt som de har tryckt undan inom hos dom själva.

Många tror att pedofiler alltid kommer att vara pedofiler. Men det stämmer inte, eftersom så fort de får kontakt med sin oskyldiga aspekt som barn, till sin frihet som blev strypt som barn igen, så har de inget behov av att söka sig till andra barn för att fylla det behovet som barnen representerade.

Väldigt många människor är pedofiler utan att ha antastat något barn. Det ligger i tankarna men kan heller inte söka hjälp och prata ut om dessa tankar pga samhällets syn på pedofili. De är rädda att om de öppnar sig, så blir de straffade. Så det är ett stort problem med att så många människor går runt med dom tankarna men kan inte få psykologisk och emotionell hjälp för det.

Vi kan inte straffa pedofiler för att de ska må bättre. Man kan inte straffa någon till välmående. Tyvärr lever vi i en värld och samhälle som är grundat i ett straff-system, som tror på straff. Det enda som straff gör, är att man trycker ner sina känslor ännu mer och ännu mer och ingen blir hjälpt utan alla blir bara värre, vilket också resulterar i ett värre samhälle och också till flera pedofiler.

Vi måste ge upp idéerna om vad som är ”rätt” och ”fel” för att vi ska förstå. Pedofili är en känsla och det spelar ingen roll om du gör det till ett ”fel”. Personen kommer fortfarande att känna som hen känner.

Namasté

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s