Trauma #2

Nu är mamma och pappa separerade. De gick skilda vägar när jag var ca 5 år. Nu bor pappa bara ett radhus ifrån mamma. Jag av oss alla systrar bor med pappa. Men den här natten sover pappa hemma hos mamma med mig och min lillasyster. Mamma har varit ute och druckit och när hon går hem ifrån puben blir hon rånad och slagen. Hon kommer hem till sig och går till sovrummet där hon tror är pappa som ligger.

Helt blodig i ansiktet så väcker hon min lillasyster genom att knuffa på hennes kropp och säger pappas namn högt. Min lillasyster vaknar av knuffandet och blir såklart vettskrämd när hon får se mammas blodiga ansikte och börjar gråta. Både jag och pappa väcks. Jag ser min mamma blodig i hela ansiktet, hon ser ut som ett monster och jag känner inte igen henne. Jag och min lillasyster står i hallen gråtandes och håller varandra i händerna.

Vi är sedan hemma hos pappa allihopa. Jag hade glömt min nalle hemma hos mamma så jag springer dit för att hämta den, och då ser jag mammas spår av blodfläckar. Jag går efter dom för att se vart fläckarna leder. Först i hallen, sen till vardagsrummet och mot balkongdörren där det avstannar. Jag tittar upp mot askoppen på fönsterbrädan och ser en blodig cigarett.

Sedan springer jag tillbaks igen och försöker somna om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s