Mentalism – Allt är mentalt

Låt oss dyka in mer i de universella lagarna. En av lagarna är mentalism.

Mentalism betyder att varje tanke du tänker är energi som du sänder ut. Samma energi som du sänder ut, är också den energi som du får tillbaka. Ganska enkelt att förstå men svårare att bemästra.

Hur världen är, är ett resultat av hur alla människor ser på världen. 

Om du går runt och tänker många negativa tankar så är det bara negativt du attraherar in i ditt liv. Du meddelar universum att negativt är det som du vill ha genom att omedvetet tänka negativt. Men om du börjar bli mer medveten om att dina tankar skapar din verklighet så börjar mer positiva saker att hända i ditt liv. När du väl har tagit steget att våga följa ditt hjärta, så kommer universum att ge allt du behöver till din fördel. Men du måste vara säker på vad du vill ha. Du måste vara rak på sak vad det är du vill i livet och universum hjälper dig, minsta lilla osäkerhet så sänder du dubbla budskap och universum kan då inte hjälpa dig.

Observera också dina negativa tankar, vad är det negativa mönstret du ser och vad kan det grunda i? Oftast går vi runt med negativa tankar som grundar sig i obearbetade sår som är viktiga att ta på allvar. För om du trycker undan det, så kommer det alltid tillbaka i en annan form.

Kom också ihåg att negativa känslor är en del av dig som du inte borde trycka undan. Vi lever i ett samhälle som har lärt oss att inte känna ”dåliga” känslor vilket har gjort att majoriteten av befolkningen flyr undan alla sina jobbiga känslor. Det är OKEJ att känna dåliga känslor, var ett med dom känslorna och fly inte. Ära dom, göm dom inte. Du har all rätt i världen att vara arg, ledsen, sårad, besviken osv. Acceptera den sidan hos dig, för den är lika mycket du som dina ”positiva” aspekter. Så fort du försöker göra dina negativa känslor till ett fel så flyr du, du måste göra känslorna till ett rätt och inte ”fixa” dom för att det är ”fel”, för när du gör det är då du lurar dig själv och börjar känna dig kraftlös, vilket kommer att göra det ännu svårare för dig att tillämpa denna lag. Släpp masken och känn in på riktigt. Var ärlig med dig själv.

Bli mer medveten om dina tankar dagligen. En enkel övning du kan göra är att fråga dig själv under dagen: Är jag hård eller mjuk? Om du alltså är hård mot dig själv eller mjuk i det som du gör. På så vis kommer du in i ditt omedvetna snabbt och blir mer medveten om dina tankar och handlingar.

Du kan skapa precis vad du vill ”bara” genom dina tankar. Antingen ett helvete eller en himmel. Allt är upp till dig. 

Namasté

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s