Trauman #5

I detta inlägg har jag bakat ihop flera trauman i ett och samma eftersom det är samma, upprepande trauman.

Jag och pappa bor fortfarande kvar på samma stig. En kväll berättar han för mig, full, att han måste gå till krogen 3 kvällar i veckan och att jag måste förstå det. Han berättar vidare att det är för att han behöver träffa andra människor. Jag ligger i min säng och tittar på honom och får ont i magen men känner mig tvungen att hålla med.

Jag är ensam i lägenheten flera vardagskvällar i veckan och jag ligger i min säng och försöker att sova. Men det går inte. Jag känner mig inte trygg och kan inte slappna av. Efter flera timmar kommer pappa hem med antingen fyllekompisar, nån tjej han har raggat upp eller så är hans mamma med hennes respektive där och ”festar”. Varenda gång ropar jag på pappa så högt som jag kan. Jag vill inte gå upp ur sängen för jag vill inte träffa dom andra som är där. Jag ropar och ropar men han hör inte eftersom de pratar så högt och har lite musik på. Jag ropar ännu högre och ännu högre, tillslut kommer han. Jag säger att jag inte mår bra och har ont i magen. Detta säger jag också varje gång då jag vet att han skickar hem alla och jag kan tryggare kan försöka somna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s