Terapi

Hela den här hemsidan är som terapi för mig. När jag fick växa upp så blev jag väldigt introvert från miljön och från alla trauman jag var med om, speciellt från det första traumat, och jag är fortfarande inte klar med alla sår än.

Eftersom jag blev så introvert och blyg (rädd) för vuxenvärlden och förblev så under hela min uppväxt och vuxenlivet, så är det väldigt viktigt för mig att uttrycka mig så mycket som jag vill. Det är en del av min bearbetning. En del av mig vill egentligen inte det och är livrädd som bara vill gömma sig i ett mörkt rum. Jag tycker det är skitjobbigt. Men jag vet också, att det här är det enda sättet för mig att övervinna min rädsla. Min rädsla är ju inte jag, men som blev ett väldigt stort jag i hela mitt liv. Nu måste jag liksom sopa upp alla skärvor som inte är jag..och det får ta den tid det tar..

Ett steg i taget..

Namasté

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s