Noll energi – Noll uppdatering

Ja det går trögt just nu. Höggravid (vecka 37), foglossning och nu har jag även åkt på en jobbig förkylning. Jag vill gärna att min hemsida ska gå löpande men det har varken funnits ork eller lust från min sida. Jag har fått prioritera om. Mitt prio ett är alltid min hälsa, om jag känner mig i obalans så måste jag ta hand om mig. Om jag inte gör det så mår jag psykiskt inte bra och jag blir ingen bra mamma osv. Så jag, barnet (barnen) och hemmet är det som har gått först. Jag kan ha hemmet lite stökigt men det måste finnas någon viss ordning i stöket för att jag inte ska bli stressad av det. 

Jag gör mycket annat också än att ta hand om mig, barnet och hemsidan. Jag målar, tar hand om klienter som vill ha psykologisk och andlig vägledning, studerar astrologi, håller på med mitt företag och sedan har jag lite andra småprojekt. Det är jättekul, bara det att någonting måste hela tiden bortprioriteras för att finna en balans i det hela.

Dock är detta bra för mig att jag inte kan göra så mycket just nu eftersom jag är så driven i allt. Jag vet vad jag vill och vart jag ska och är jätteglad över det, för jag gör det som jag vill och brinner för; att hjälpa människor att finna sin sanna styrka. Men med detta så kommer också en inre stress som jag verkligen måste lyssna på. Ett steg i taget. Hitta balansen. Nu har jag liksom inget annat val än att backa. Jag måste det för att överleva. Jag måste vara snäll mot mig själv. För när jag är det, är då jag finner kärleken till mig själv och jag kan njuta av att vara här och nu.

Namasté

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s