Det vankas en vädur

Min andra son är beräknad imorgon. Men jag har en känsla av att han blir lite sen. Det är så spännande nu när det är så nära! Jag har känt och känner hans otroligt starka energi inom mig. Det här är ett barn som kommer att få mig galen på både gott och ont. Åh vad jag vill se dig nu! Och ta hand om dig, och amma och äntligen bli småbarnsförälder igen. Denna tid kommer att vara utmanande och krävande för mig då jag även kommer att jobba under tiden som jag har honom hemma (hoppas till 3 år) men jag har mycket mera kött på bena nu än vad jag hade med första barnet, då man var så himla orolig och puttinuttig. Nu är jag mycket mer avslappnad, även fast han kommer att driva mig till vansinne, hehe. Jag är ganska insnöad på astrologi just nu när jag pluggar ämnet och vädurar är kända för sitt eldiga temperament. Men jag ser fram emot att bli mer galen än vad jag redan är! 😉

Pappan kommer troligen inte finnas med i bilden (första barnet har en annan pappa). Vilket är väldigt tråkigt, sorglig osv. Men det är också meningen. Det här är det bästa för oss och jag skulle ljuga för mig själv om jag var kvar i ett förhållande bara för ”familjens skull”. Han valde att gå då jag gjorde slut och jag förstår varför, och jag tänker heller inte ”jaga” honom. Blir ändå rätt svårt då han bor i Peru.

Jag ser verkligen fram emot det här. Det känns så rätt och så bra! Och jag är så stolt och glad över mig själv och bebisen i magen! 🙂

Denna vecka, som förmodligen är min sista vecka helt fri, då min andra son är hos sin pappa varannan vecka och bebis kommer nog nästa vecka, så har jag passat på och varit i min egna bubbla. Gjort absolut ingenting. Bara varit och tagit det lugnt och det har varit så skönt. Det har varit jag, musiken och andarna och jag har inte behövt någonting.

Gud jag känner mig så himla harmonisk, lugn och glad. Det måste nog vara våren som är på g, äntligen 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s