Om ett djur kan, så kan jag också.

Livet är fullt av överraskningar. Det blev ingen vädur, utan en fisk som sin mor. Ananya är lika punktlig som sin storebror som kom på beräknad bf. Dagen efter mitt senaste inlägg så kom min älskade son, och det var väl därför jag hade sådan otrolig energi för min själ visste att han skulle komma dagen efter. Själen vet alltid allt.

Förlossningen var hemsk, inte för att jag trodde att den skulle vara underbar på något sätt, men jag trodde aldrig att smärtan skulle vara så otroligt stark utan bedövning. Jag trodde bokstavligen att jag skulle dö och skrek allt vad jag kunde. Men det blev ju underbart tillslut, när du kom ut, älskade Ananya. Så fin och underbar på alla sätt och vis. Jag är så otroligt stolt och lyckligt lottad som har dig. ❤

Samma vecka så kontaktar Ananyas far mig, äntligen. Och vi är sams och kompisar nu, tack och lov. Så det blir att åka till Peru då och då så att Ananya kan få träffa sin släkt som ivrigt vill träffa honom.

Två överraskningar på kort tid. Tack Gud. Jag är för alltid tacksam och jag litar. Så tacksam. Livet är verkligen en gåva.

Jag har ju mentalt ställt in mig på sedan flera månader tillbaka att jag kommer mesta dels av tiden att vara själv med att ta hand om min son, då jag inte haft kontakt med fadern och han bor ända i Peru, och har heller ingen möjlighet för tillfället att komma hit. Jag har heller ingen familj här men jag har vänner jag kan vända mig till om jag skulle behöva hjälp. Än så länge så funkar det bra. Den här gången känns 100 gånger lättare att ta hand om bebis än vad det gjorde första gången, även fast pappan till det barnet var med. Det är inte lika oroligt och puttinuttigt längre. Nu har jag mer kött på bena och är inte orolig överhuvudtaget. Mitt mantra är ”om djuren kan så kan jag också”. Och det är ju verkligen så. Det här klarar jag. Just nu njuter jag för det mesta bara sällskapet med Ananya.

Namasté

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s